Условия за доставка на цветя от магазини „Далия“

2.2. Дата за доставка: В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка. Ние не носим отговорност при некоректно или погрешно попълнени данни.

2.3. Часови диапазон: Можете да изберете часови диапазон, в който да доставим поръчката Ви на избраната дата. Възможните диапазони за доставка са – между 08:00ч. и 11:00ч., между 11:00ч. и 14:00ч.,
между 14:00ч. и 17:00ч., между 17:00ч. и 20:00ч. За определени поводи с фиксиран час, като сватби, погребения и прочее, можем да гарантраме доставка в конкретен час, но това става само след предварителна уговорка с наш служител.

2.4. Цена на доставката: Доставка се предлага само за област Добрич. Цената за доставка е 5.00лв за град Добрич. За поръчки извън град Добрич наш служител ще се свърже с вас за уточняване на цената за доставка .Поръчки с маркирано грешно населено място ще бъдат отказвани, ако не бъде доплатена реалната такса за доставка, в случаите, когато това се налага.

2.5. Данни за доставката: Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. Ние не носим отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.

2.6. Отсъствие на получателя: В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, ще доставим поръчката Ви на роднини или съседи на получателя, намиращи се на адреса. В краен случай, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето получателя може да си получи доставката.

2.7. Липса на определен продукт: В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в момента, ще се свържем с Вас с предложение за евентуална замяна на липсващите цветя. Доставката на поръчката Ви ще бъде отложена, докато не получим Вашето одобрение или отказ.

2.8. Анонимност на доставката: Нашите куриери не знаят кой е направил поръчка и не могат да информират получателя от кого е подаръка, който изпращате.

×

Количка