Начини на плащане

1. Easypay(в брой) – Може да Получите/Изпратите паричен превод в произволно избран от вас офис, работещ в системата на Easypay. Такива каси има над 1500 в цялата страна. Може да прочетете повече за това какво представлява системата Easypay като натиснете тук

2.Epay.bg е българска система за електронни плащания. Поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имаш кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можеш да платиш с нея директно, без да се налага да имаш регистрация в ePay.bg. Ако имаш обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта ти в ePay.bg, можеш лесно да платиш чрез нея. Можеш да платиш и от вътрешна ePay.bg микросметка (ако имаш такава).

3. BORICA разновидност позволяваща заплащане чрез кредитни или дебитни карти. Работи като препраща клиента до платформата на БОРИКА за да въведе своите картови данни.

4. PayPal е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. За да платиш от PayPal.com, трябва предварително да имаш регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта.

5.  Наложен платеж – Заплащане на куриера при доставката.

×

Количка