вечна роза
Далия

Далия

Вечни рози: Всичко което трябва да знаете

вечни рози в кутияВечни рози и тяхното приложение.

Всички цветя, особено розите са толкова красиви, че ни натъжава, когато увяхнат във вазата си, бихме искали те да издържат малко повече време от тях.

Към този проблем през последните години излезе решение, както и нова пазарна възможност. Техника за хидратиране, която позволява на розите да запазят естествената си красота за по-дълго време и при правилна грижа, те могат да продължат повече от една година!

В първите етапи на тяхното създаване и комерсиализация не всички са знаели за вечната роза, дори и хората в цветната индустрия. Въпреки това, думата достигна до 90% от ушите на членовете на индустрията и оттогава възможностите за този продукт са безкрайни и прогнозира популярността им с времето да нарасне още повече.

Освен това крайното използване на вечната роза е малко по-различно от това на естествената роза. Следователно, запазените цветя и в случая вечните рози сами по себе си са изцяло отделен пазарен сегмент. Това от своя страна действа в полза на тяхната привлекателност, защото те просто добавят стойност, без да се конкурират със съществуващите свежи продукти за цветя.

 

Предложения на готови вечни рози от нас !

вечни рози в кутияКрасотата им се цени в къщи, офиси, хотели, места за събития и др. във вази с вода или в аранжировки.От друга страна, инструкциите за грижа за вечната роза конкретно посочват, че те не трябва да се слагат във вода или ще се повредят и те ще загубят оцветяването си. Фактът, че не се нуждаят от вода, улеснява обработката и транспортирането им в подходяща кутия или контейнер.

Популярните приложения на вечните рози включват кутии за подаръци, които са украсени със запазени цветни глави в различни налични размери, заедно с шоколадови бонбони, етерични масла или всъщност всичко, което човек иска да предложи като подарък. Те се използват и за декор на дома, където цветните чашки могат да бъдат показани във всички видове прозрачни контейнери или малки вази сред органични и естествени елементи, като клонки  или нещо, което нечие въображение желае.

Ако тези аранжировки не са изложени на вода, пряка слънчева светлина и висока влажност, цветната глава ще запази красотата си за много по-дълго време. Затова е важно да следвате инструкциите за грижа на вечните рози, така че да имат по-дълъг живот и по-красиво състояние.

Как да се грижите за вечните рози?

 

Всичко, което трябва да направите, е да съхранявате вашите вечни рози на стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина и ще имате изящно цвете, което запазва своята жизненост, елегантност и естествена красота през цялата година. Вечните рози са перфектната алтернатива на свежите цветя, защото нямат нужда от вода, сменяне на вази или увяхнали цветове. По-важното е, че можете да се насладите на Вашите запазени рози до 3 години!

Ето няколко прости съвета, които можете да направите, за да запазите вечните си рози в състояние на върха за най-дълго време:

Не ги поставяйте във водата. Не забравяйте, че те са третирани растения и те не са живи, дори да изглеждат такива, каквито са.
Трябва да ги пазите от влажни места или среди. В крайбрежните или дъждовни райони, където влажността е много висока, трябва да ги държите далеч от местата, където навлиза въздух или където има вентилационни решетки.
Не ги поставяйте на места, където ще бъдат на пряка слънчева светлина. Вечните рози не трябва да се излагат на слънце за продължителни периоди.

Тук може да разгледате нашите предложения за вечни рози!

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Свързани публикации

рози
Знаете ли, че...?

Запознайте се със значението на цветовете на розата. Подарете правилната!

Цветята и растенията се използват за предаване на съобщения до получателите още от библейски времена. Въпреки това, съвременният език на цветята, известен като флориография, придоби

Прочети »
×

Количка